понеділок, 15 березня 2021 р.

Гут Вікторія Сергіівна

Гут Вікторія Сергіівна народилася 23 травня 1982 року у с.м.т. Солотвин. Ще у шкільні роки проявила себе творчо, приймавши участь у шкільних та позашкільних конкурсах та виставках.

Студентські роки пройшли у м. Косів, де здобула фахову освіту за спеціальністю «художній розпис» (КДІПДМ ім. В.Касіяна)

Пізніше здобула педагогічну освіту у Прикарпатському національному університеті за спеціальністю «початкова освіта» (2020р.)

Починаючи з 2011 року працює вчителем образотворчого мистецтва у Солотвинській школі-ліцеі. Також проводить гурткову роботу з малювання та індивідуальні занаття з ліплення, рисунку, живопису, включно з підготовкою абітурієнтів до вступу у вищі навчальні заклади художньо-мистецького профілю.

Володіє техніками художнього розпису на різноманітних матеріалах різними видами фарб, зокрема є великій доробок оригінальних робіт на склі, шовку (холодний батик), олійний живопис та ін. Слід відзначити настінні панно (акрил), настінний живопис у закладах освіти та приватному секторі.

Виховує 3 дочок шкільного віку, які теж йдуть творчою стежиною і вже мають здобутки, особливо старша Ангеліна, яка малює у стилі «аніме» на планшеті, пише комікси, вірші та вчиться гри на музичних інструментах.

















 



Немає коментарів:

Дописати коментар