середу, 25 лютого 2015 р.

Данилюк Ксенія

Ксенія Данилюк із села Богрівка. Господь обдарував її багатьма талантами: вчити і виховувати дітей, складати вірші і пісні, співати, декламувати поезію, вишивати, випікати короваї, торти, печиво, досліджувати свій родовід, вивчати історію рідного села. Вчилася Ксенія Данилюк у Богрівській дев’ятирічці.


Їй все вдавалося надзвичайно легко. Батьки покладали надію на те, що донечка стане вчителем української мови і літератури. Їх бажання, і прагнення Ксенії до вчительської професії збіглися.

Та хіба буває в житті без випробувань? Дівчина не пройшла за конкурсом до Хмельницького педагогічного училища.Переступивши через розчарування, продовжувала здобувати повну середню освіту в Порогівській школі. Тут закінчила 10-й клас, а 11-й у Петрівській школі Одеської області. Винагородою за сумлінні старання і відмінне навчання стала срібна медаль.

Зрозуміло, що рідна мова і література були «родзинкою» Ксенії. А участь у районних і обласних олімпіадах з улюбленого предмета приносила успіх. Вже одруженою, маючи дітей закінчила філологічний факультет Прикарпатського університету.

На даний час працює вчителем української мови та літератури в Луквицькій школі і є депутатом районної ради від ВО «Свобода». Ініціативна,талановита, здібна, вона не просто учитель, який проводить на високому методичному рівні уроки, а й автор багатьох сценаріїв цікавих позакласних заходів та шкільних свят. І головне: вона несе почуття любові до дитини та професії вчителя.

Немає коментарів:

Дописати коментар