вівторок, 3 липня 2018 р.

Федоряк Галина


Федоряк (Калітинська) Галина Анатоліївна народилася 12.07.1971 року у м. Львів. Живе та працює у Івано-Франківську. Малювати любила з дитинства. Художню освіту здобула навчаючись на художньо-графічному факультеті Прикарпатського університету ім. В. Стефаника. Працює у різних техніках образотворчого мистецтва і декоративно прикладного мистецтва: олійний живопис, розпис на склі, розпис по дереву, розпис стін, виготовляє вироби з природніх матеріалів (тканин, вовни).
Перша персональна виставка у техніці розпис на склі відбулася у квітні 2018.
Роботам притаманні яскравий колорит, декоративність, площинність зображення.
Також майстриня пропонує власну альтернативу магазинним іграшкам. Жменя сіна, стрічка, трохи клею та фантазія. Неповна година роботи – і пташка готова.
Аби іграшка мала ще й лікувальний ефект, майстриня додає до неї цілющі рослини.
На перший погляд така іграшка – радше елемент декору. Однак, каже майстриня, нею спокійно можуть гратися малюки.  Вдома у майстрині – ціла колекція саморобних іграшок. Місцеві дітлахи від них – в захваті.
Психологи переконані – за такими іграшками – майбутнє. Вони значно краще сприяють розвиткові дитини, аніж забавки, придбані у крамниці.
Виготовляти такі іграшки запросто можуть вихованці закладів освіти. Майстриня підказує, у грутках юних умільців.





























































Ви можете замовити футболки з логотипом або футболки з принтом, якісно і швидко. Великий вибір футболок, чашок та інших сувенірних речей.

Немає коментарів:

Дописати коментар